MEnu

All day menu

12u – 21.30u

Stracciatella burrata
16

Rode biet, balsamico, braam, mierikswortel, pistache

Gevuld ei (2 stuks)
4

Gerookte paprika, ansjovis en mosterdmayonaise

Vitello tonnato
12

Langzaam gegaarde kalfsmuis, kappertjes, gezouten citroen, tonijnmayonaise

Kreeftenbisque
12

Ravioli van langoustine, brioche brood en rouille | ook als shot te bestellen (6,5)

Steak tartare
16

Kappertjes, olijven, piment, Tabasco, sjalot, eiderooier, bieslookmayonaise

Caesar salad met pittige kippendijen
15

Parmezaan, crouton, ei, spek, thousand islands dressing

Caesar salad met gamba's
19

Parmezaan, crouton, ei, spek, thousand islands dressing

Caesar salad vega
14

Parmezaan, tomaat, crouton, ei, spek, thousand islands dressing

Gerookte zeepaling DGL
16

Met ragout in korstdeeg

Reuze gamba (200g)
17

Gegrild au naturel, met groene kruidenolie

De originele Belgische garnalenkroket
7

Gefrituurde peterselie, cocktailsaus

Romige aspergesoep
9

Licht gerookt, crème fraîche | ook als shot te bestellen (4,5)

Truffelrisotto
13

Seizoenspaddestoelen, oude kaas van Jan van Schaik, rucola, truffel

Geitenkaas DGL
14

Mekkerstee geitenkaas, komkommer, Cantaloupe, zoetzure rode ui, Taggiasche olijf

Kalfsentrecôte bearnaise
29

Gegrilde kalfsentrecôte met bearnaisesaus

Zeetong (450g)
34

In beurre noisette gebakken, citroen, witte wijn

Lamskotelet (1st)
8

Tijm, rozemarijn, knoflook, xo-saus

Poussinkip piri piri
23

Heel kippetje uit de oven, langzaam op hooi gegaard, krokant huidje

Tournedos (180g)
39

Ossenhaas, beurre de Paris en Jus de veau

Bijgerechten

12u – 21.30u

Rustiek friet
5

Met huisgemaakte mayonaise

Patatas bravas
5

Met saus Andalouse

Ovenaardappeltjes
5

Met Provençaalse kruiden

Gegrilde groene asperges
8

Met verse kruidenmix en een mooie olijfolie

Rucola haricot verts salade
5

Parmezaan, tomaat en balsamicovinaigrette

Desserts

12u – 21.30u

Kaas en contrast
15

Selectie van 4 kazen, contrastsmaken, suikerbrood

Espresso martini
11

Cocktail met vodka, espresso en koffielikeur

Cheesecake fritos silvestres
6,5

Cheesecake met topping van bosvruchten

Tartelette de mousse chocolat
6,5

Chocolademoussetaartje

Tiramisu
6,5

Italiaans dessert

Semifrio caramelo salgado
6,5

Romig fris dessert met topping van gezouten karamel

IJs (Caramel, vanille, pistache)
2,5

Per bol

Borrelkaart

12u – 21.30u

Zuurdesembrood
6
Aïoli, beurre de Paris
Taggiassische olijven
5

De lekkerste Spaanse olijven

Gemengde noten 'More den nuts'
5

Selectie van gemengde noten

Pata negra Iberico Cebo (100g)
17

Met cornichons en crunch

Gerookte zeepaling DGL
16

Met toast Brioche

Kaas en contrast
15

Selectie van 4 kazen, contrastsmaken, vijgenbrood

Chipirones
10

Citroen, zeezout, salty fingers

Gevuld ei (per 2 halve eieren)
4

Gerookte paprika, ansjovis en mosterdmayonaise

Holtkamp bitterbal (1 stuk)
1

Met mosterd en huisgemaakte mayonaise

Padron pepers
9

Gerookt zeezout

De originele Belgische garnalenkroket
7

Gefrituurde peterselie, cocktailsaus

Flammkuchen

12u – 16u

Gerookt buikspek
12

Rode ui, Emmentaler kaas en Provençaalse kruiden

Gerookt buikspek en 2 biologische scharreleieren
18

Rode ui, Emmentaler kaas en Provençaalse kruiden

Iberico ham
16
Mosterdcrème, gedroogde olijf
Appel-kaneel
15

Gember, krenten, rozijnen, abrikoos en dadels

Geitenkaas
10

Mekkerstee geitenkaas, rode ui, kummel

Alle op deze website vermelde en getoonde gerechten zijn onder voorbehoud van typfouten, beschikbaarheid en actuele inkoopprijzen.