MEnu

All day menu

14u – 21.30u

Zuurdesembrood
6
Aïoli, beurre de Paris
Stracciatella burrata
16
Dry-aged rode biet, balsamico, braam, mierikswortel, pistache
Gevuld ei (2 stuks)
4

Gerookte paprika, ansjovis en mosterdmayonaise

Vitello tonato
12

Langzaam gegaarde kalfsmuis, kappertjes, gezouten citroen, tonijnmayonaise

Steak tartare
16

Kappertjes, olijven, piment, Tabasco, sjalot, eiderooier, bieslookmayonaise

Caesarsalade met pittige kippendijen
15

Parmezaan, crouton, ei, spek, thousand island dressing

Caesarsalade met gamba's
20

Parmezaan, crouton, ei, spek, thousand island dressing

Gerookte zeepaling DGL
16

Met ragout in korstdeeg

Reuzegamba (200g)
17

Gegrild au naturel, met groene kruidenolie

De originele Belgische garnalenkroket
7

Gefrituurde peterselie, cocktailsaus

Foie gras
27

In Port gemarineerd, brioche brood, gerookt zeezout, balsamico, zilverui

Romige aspergesoep
9

Licht gerookt, crème fraîche

Vongole saltate
13

Witte wijn, tomaat, knoflook, citroen, rode peper, peterselie

Pasta vongole
19

Spaghetti, witte wijn, tomaat, knoflook, citroen, rode peper, peterselie

Langoustine bisque
14

Ravioli van langoustine, Brioche brood en rouille

Truffelrisotto
13

Seizoenspaddestoelen, oude kaas van Jan van Schaik, rucola, truffel

Geitenkaassalade
14

Mekkerstee geitenkaas, komkommer, cantaloupe, zoetzure rode ui, Taggiasche olijf

Langoustines (500g | 1kg)
25 | 47

Romige saffraan-sherrysaus, desembrood

Zeetong (450g)
34

In beurre noisette gebakken, citroen, witte wijn

Lamskotelet (1st)
8

Tijm, rozemarijn, knoflook, xo-saus

Poussinkip piri piri
23

Heel kippetje uit de oven, langzaam gegaard, krokant huidje

Filet de boeuf (180g)
39

Ossenhaasmedallion, beurre de Paris en jus de veau

Bijgerechten

14u – 21.30u

Rustiek friet
5

Met huisgemaakte mayonaise

Patatas bravas
5

Met saus Andalouse

Ovenaardappeltjes
5

Met Provençaalse kruiden

Gegrilde asperges
8

Met verse kruidenmix en een mooie olijfolie

Rucola haricot verts salade
5

Parmezaan, tomaat en balsamicovinaigrette

Desserts

14u – 21.30u

Dessertplateau aan tafel
4 p.s.

Keuze uit verschillende desserts

Kaas en contrast
15

Selectie van 4 kazen, contrastsmaken, vijgenbrood

Espresso martini
11

Cocktail

Borrelkaart

14u – 21.30u

Zuurdesembrood
6
Aïoli, beurre de Paris
Taggiasche olijven
5

De lekkerste Spaanse olijven

Gemengde noten 'More den nuts'
5

Selectie van gemengde noten

Pata negra Iberico Cebo (100g)
17

Met cornichons en crunch

Gerookte zeepaling DGL
16

Met toast Brioche

Kaas en contrast
15

Selectie van 4 kazen, contrastsmaken, vijgenbrood

Chipirones
10

Citroen, zeezout, salty fingers

Gevuld ei (2 stuks)
4

Gerookte paprika, ansjovis en mosterdmayonaise

Holtkamp bitterbal (1 stuk)
1

Met mosterd en huisgemaakte mayonaise

Padron pepers
9

Gerookt zeezout

De originele Belgische garnalenkroket
7

Gefrituurde peterselie, cocktailsaus

Flammkuchen

14u – 16u

Gerookt buikspek
12

Rode ui, Emmentaler kaas en Provençaalse kruiden

Gerookt buikspek en 2 biologische scharreleieren
18

Rode ui, Emmentaler kaas en Provençaalse kruiden

Iberico ham
16
Mosterdcrème, gedroogde olijf
Appel-kaneel
15

Gember, krenten, rozijnen, abrikoos en dadels

Geitenkaas
10

Mekkerstee geitenkaas, rode ui, kummel

Alle op deze website vermelde en getoonde gerechten zijn onder voorbehoud van typfouten, beschikbaarheid en actuele inkoopprijzen.